Izvor: Piplmetar.rs, 20.Apr.2024, 05:30

NEMA VEĆEG BOLA: Porodica PREMINULE Bojane Janković skupila snage da se oglasi i SAOPŠTI!







>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<


Bivša voditeljka Pinka Bojana Janković, pronađena je mrtva u stanu večeras, 19. aprila. Porodica preminule bivše voditeljke Pinka Bojane Janković oglasila se nakon tragične vesti o njenoj smrti.
Bojana Janković • youtube


Bojana Janković
Izjavu prenosimo u celosti:
Porodica potvrđuje da je Bojana iznenadno preminula danas i iako razume da je ona medijima zanimljiva ličnost, oni pozivaju sve medije da se ponašaju u skladu sa svojom etikom, da poštuju svoju koleginicu i da puste porodicu i Ivanu da u miru odbole ove teške momente„.
Ivana je Bojanina sestra bliznakinja s kojom je vodila emisiju „Siti“ i bivša žena odbojkaša Edina Škorića.
Bojana i Ognjen Janković
Bojana je iza sebe ostavila dvoje dece koje je dobila u braku sa bivšim mužem Ognjenom Jankovićem, članom Beogradskog sindikata.,
(Telegraf)

Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.