Izvor: Domino Magazin, 05.Apr.2024, 10:26

Muzika se promenila u poslednjih 40 godina, evo kako

Muzika je sve agresivnija a stihovi pesama u poslednjih 40 godina imaju sve više nasilja. To se posebno odnosi na rap i R&B, otkriva istraživanje objavljeno u časopisu Scientific Reports. Najveći rast agresivnih tekstova i negativnih emocija je u rap muzici, a najmanje ih ima u country pesmama. Muzika je ogledalo društva i zato je […] The post Muzika se promenila u poslednjih 40 godina, evo kako appeared first on Domino Magazin Srbija.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Test: Honor Magic6 Pro – Još bolja kamera

Izvor: Domino Magazin, 05.Apr.2024

Jedna od najboljih serija telefona poslednjih godina je dobila novi model. Honor Magic6 Pro je stigao u Srbiju i evo da li je na testu Domino Magazina opravdao visoku reputaciju koju su njegovi prethodnici izgradili. Telefon nesumnjivo podseća na model Magic5 Pro, a razlike u dizajnu su mininalne. Ostrvo...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.