Muzičar pravi pauzu u karijeri: Vreme je da se ode i vidi još sveta FOTO

Izvor: B92, 25.Dec.2019, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičar pravi pauzu u karijeri: "Vreme je da se ode i vidi još sveta" FOTO

Britanska zvezda Ed Širan napraviće pauzu u karijeri i objavljivanju novih pesama.

Pevač kaže da je non-stop radio od objavljivanja svetski popularnog albuma Divide u 2017. godini i da je vreme za pauzu jer su se neke stvari promenile u njegovom životu.

"Period oko albuma Divide i turneje nakon toga je promenio moj život na najrazličitije načine. Ali sada kada se to završilo, vreme je da se ode i vidi još sveta", napisao je Širan na Instagramu.

Ed >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Širan je istakao da mu je potrebno vreme za neke druge stvari u životu.

"Želim da svoje vreme posvetim putovanjima, čitanju i pisanju. Biću odsutan i sa društvenih mreža dok ne dođe vreme za povratak na iste", istakao je pevač.

Britanski kantautor, čije se bogatstvo procenjuje na 160 miliona funti obećao je porodici, prijateljima i fanovima da će se vratiti sa novim pesmama u pravo vreme.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.