Muzičar ismejao kolegu na Instagramu: Šta je ovo? Ne sviđa mi se nimalo FOTO

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muzičar ismejao kolegu na Instagramu: "Šta je ovo? Ne sviđa mi se nimalo" FOTO

Iako se o ukusima ne raspravlja, reper Snup Dog odlučio je da podeli svoje mišljenje o papučama koje je kreirao njegov kolega Kanje Vest.

Nakon što je Kim Kardašijan odlučila da podeli fotografiju nove linije papuča, slavni reper nije mogao da se suzdrži da ih ne prokomentariše. Kim je na svom Instagramu podelila nekoliko fotografija njihove dece u novim papučama, promovišući tako novu liniju svog muža.

Njene objave preneli su mnogi drugi profili koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bave modom, a jednu od objava komentarisao je i Snup Dog. Reper je napisao kako papuče liče na one koje se koriste u zatvoru, a njegov komentar dobio je veliki broj lajkova.

"Šta je ovo? On prodaje zatvorske papuče. Ne sviđa mi se nimalo", prokomentarisao je Snup Dog.

Ubrzo je pokrenuta polemika o papučama, a mnogi su prokomentarisali kako Kanje želi da proda zatvorske papuče koje vrede jedan dolar za 500 doalra i kako to nema smisla, prenosi Kliks.

Ima i onih koji su komentarisali kako cela njegova kolekcija nije vredna pažnje i kako on nema smisla za kreiranje odeće i obuće.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.