Muž joj je jedan od najbogatijih, a ona se žali na cenu kafe: Da vam platim 4$?

Izvor: B92, 16.Jul.2023, 08:47

Muž joj je jedan od najbogatijih, a ona se žali na cenu kafe: "Da vam platim 4$?"

Supruga američkog ulagača, industrijalca i filantropa Vorena Bafeta požalila se osoblju na godišnjem letnjem kampu za milijardere Allen & Co. jer je morala da plati četiri dolara za šoljicu kafe.

Astrid Bafet, supruga 92-godišnjeg predsednika kompanije Berkshire Hathaway, koji je prema Forbsu vredan više od 115 milijardi dolara, te je među najbogatijim ljudima na svetu, prigovarala je da je za tu cenu "mogla da dobije pola kilograma kafe" na nekim drugim mestima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Uprkos svom bogatstvu, Voren Bafet stekao je reputaciju štedljivog čoveka, a poznato je da živi u istoj kući u Omahi koju je još 1958. godine kupio za 31.500 dolara. Takođe, piše NY Post, redovno koristi kupone za akcije, kupuje oštećene automobile po nižim cenama i doručkuje u McDonald‘s-u.

NY Post je istražio da je kafa za četiri dolara najjeftinija u popularnoj poslastičarnici i kafani Konditorei austrijske tematike, a koja se nalazi u otmenom odmaralištu Sun Valley u Ajdahu.

Voren Bafet i Astrid Menks venčali su se 2006. godine, kada je on imao 76, a ona 60 godina. Par je počeo da se zabavlja decenijama ranije, dok je Bafet još bio u braku sa svojom prvom suprugom Suzan Tompson.

Tompson, koja je umrla 2004, bila je svesna te veze i dala joj je blagoslov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.