Izvor: B92, 16.Avg.2023, 08:08

Muž je stariji od nje 18 godina: "Svi misle da mi je deda" VIDEO

Par se upoznao kada je Valerija imala samo 20 godina, a venčali se 2012. i sada stalno dobijaju komentare o njihovoj razlici u godinama.

Jedna žena je otkrila da je njen suprug 18 godina stariji od nje i da su srećno zaljubljeni a imaju i troje prelepe dece. Ipak, iako im razlika u godinama ne smeta, korisnici društvenih mreža ostali su podeljeni oko veze ovog para. 32-godišnja Valerija Lipovecki u braku je sa 50-godišnjim Gerijem Lipoveckim već 11 godina i neobična razlika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u godinama za njih nikada nije predstavljala problem, prenosi The Sun.

Par je ranije objasnio da su se upoznali kada je Valerija imala samo 20 godina, venčali su se 2012. i sada stalno dobijaju komentare o njihovoj razlici u godinama. Pošto Valerija ima 32, a Geri 50, mnogi ljudi često misle da je zanima samo njegov novac. Međutim, influenserka je u nekoliko navrata potvrdila da to nije slučaj i umesto toga objasnila da je "znala da će on biti neverovatan partner i otac njihovoj budućoj deci".

Par sada ima troje dece, Džejka, Bendžamina i Maksimusa. Valerijin TikTok video šokirao je mnoge jer je brzo prikupio 668.300 pregleda. Međutim, mišljenja korisnika društvenih mreža su podeljena.

Dok su neki mislili da je par divan i hvalili su njihovu vezu u komentarima, drugi su bili potpuno zapanjeni ogromnom razlikom u godinama. I ne samo to, mnogi su smatrali da je razlika u godinama prevelika i da bi Valerijin muž mogao da bude njen deda.

Jedna osoba je napisala: 'Vas dvoje ste tako dobri zajedno', dok je druga dodala da izgledaju kao moćni par. Međutim, u isto vreme, nisu svi bili toliko oduševljeni vezom ovog para. Jedan korisnik je napisao: "Izgleda kao njen tata ili deda. Uf", drugi je tvrdio: "Mislio sam da je tvoj tata...", a treći je samo napisao: "Odvratno".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.