Izvor: Domino Magazin, 21.Jul.2021, 08:49

Muške suknje su trend za jesen 2021

Muške suknje će biti modni hit ove jeseni. Tako bar tvrdi kompanija Lyst što su potvrdili i istraživanjem. Muške suknje karirane, jednobojne, na pruge, na kvadratiće, uske, široke, na faltice. Ističe se da sve više muškaraca nosi suknje jer su one udobne, zgodne za nošenje, omogućavaju dobre kombinacije. Pojedini komentatori navode da je upravo pandemija […] The post Muške suknje su trend za jesen 2021 appeared first on Domino Magazin.

Nastavak na Domino Magazin...






Povezane vesti

Suknje za muškarce trend za jesen 2021. godine

Izvor: Danas, 21.Jul.2021

Muške suknje su jedan od najpoželjnijih odevnih komada za 2021. godinu prema istraživanju kompanije "Lyst", a modne kolekcije za sezonu jesen/zima ispunjene su različitim modelima upravo ovog komada odeće.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.