Muškarci obožavaju majice sa printom

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2014, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci obožavaju majice sa printom

Ovo ljeto je u znaku boja, dezena i printa.

Dizajneri su zanimljivim slikama i slovima poslali različite poruke, tako da svako može da pronađe model po ukusu, prenosi Men's Health.

Print se najviše ističe na majicama, koje dominiraju ove sezone u većini kolekcija, a muškarcima su i omiljene jer mogu da ih nose u različitim prilikama i lako uklapaju u dnevnu i večernju odevnu kombinaciju.

Dizajnirane od laganih, letnjih materijala, veoma su prijatne za nošenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << čak i na visokim temperaturama. Mogu da se nađu u svim bojama, pastelnim i neutralnim nijansama, ali i u drečavim, koje su omiljene mlađim generacijama. Aktuelan je kako diskretan, tako i upadljiv print, a moderni su i modeli sa kontrastnim koloritom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.