Muškarci mu zavide, žene su ljubomorne: Devojka slavnog muzičara raspametila fotkama

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muškarci mu zavide, žene su ljubomorne: Devojka slavnog muzičara raspametila fotkama

Fotografije mlade manekenke, inače devojke poznatog pevača, već danima se šire društvenim mrežama, pa su se čak i žene složile da je zaista zanosna!

Američki pevač Robin Tik i njegova dosta mlađa devojka, 22-godišnja Ejpril Geri, trenutno se nalaze na Maldivskim ostrvima.

Zaljubljeni par nesebično na Instagramu deli fotografije sa plaže, na kojima možemo da vidimo kako provode idiličan odmor na ovoj egzotičnoj lokaciji.

Tako smo mogli da primetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Robin očigledno preboleo bivšu ljubav, suprugu Paulu Paton, s obzirom da se svakodnevno trudi da ugodi Ejmi, pa je tako čak preuzeo i ulogu fotografa.

To mu svakako nije teško palo, jer njegova devojka je toliko zgodna, da nijednom muškarcu ne bi bilo teško da se nađe iza objektiva.

Ejpril svakodnevno objavljuje prelepe fotografije sa odmora, a njena serija fotki sa plaže u tanušnim kupaćim kostimima, izazvala je pravu buru na internetu.

Žene su se složile da je Ejpril veoma zgodna i privlačna, a posebno su pohvalili njene duge i zategnute noge, koje su, kako kažu, njen najbolji adut.

Naravno, muškarci prednjače u komentarima, a osim što imaju samo reči hvale za njen izgled, pokazali su i da su malo ljubomorni na popularnog pevača Robina.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.