Muškarac vodi ženu na povocu, ona laje; Nije prvi put VIDEO

Izvor: B92, 09.Apr.2023, 07:58

Muškarac vodi ženu na povocu, ona laje; Nije prvi put VIDEO

Poslednjih dana društvenim mrežama šire se neobični video snimci. U centru Zagreba prošao je par u kojem muškarac na lancu vodi ženu koja hoda kao pas. Građane je ovakav prizor u najmanju ruku - iznenadio.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Snimak iz komšiluka šokirao Balkan! Žena na povocu vodi muškarca: "Neki to vole vruće i sado-mazo, ali nije za svačije oči" (VIDEO)

Izvor: Blic, 09.Apr.2023

Taman kad pomislite da internet više nema šta da vam ponudi - desi se nesvakidašnji prizor u krcatom centru Zagreba. Zamislite sebe kako šetate gradom sa porodicom, vodite decu za ruku i kao grom iz vedra neba ugledate prizor: Žena vodi muškarca na povocu, a on, prerušen u roze konja, hoda pored...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.