Muškarac brutalno pretukao sudiju na izricanju presude VIDEO

Izvor: B92, 04.Jan.2024, 10:38

Muškarac brutalno pretukao sudiju na izricanju presude VIDEO

U sudnici u Las Vegasu, muškarac je preskočio klupu i napao sudiju na saslušanju o izricanju presude, nakon što mu je odbijena uslovna kazna.

Deobra Redena, 30, koji je tri puta bio prestupnik, osudila je sudija Meri Kej Holtus u Okružnom sudu okruga Klark, nakon što je optužen za pokušaj nanošenja teških telesnih povreda, izvestio je KLAS.

Oko 11 sati, Redenov advokat je zamolio sudiju da osudi svog klijenta na uslovnu kaznu, ali Holtus je imala na umu nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << drugačije za povratnika, piše New York Post.

"Mislim da je vreme da probamo nešto drugo“, rekla je ona.

Iznenada, Reden je pojurio do klupe, preskočio je raširenih ruku i bacio sudiju na zemlju, što se može videti na snimku.

Američka zastava i zastava Nevade srušile su se u ovom incidentu. Takođe, može se videti i nekoliko drugih ljudi kako se bore sa Redenom u haosu, dok on psuje sudiju.

Čini se da ga sudski službenici odvlače, ali on se oslobađa i pokušava da se vrati do sudije, dok je ona još na zemlji. Može se videti i kako se razmenjuju udarci u borbi.

"Šta je dođavola sa tobom čoveče", čuje se neko kako viče u pozadini.

"Gde je Meri Kej – da li je dobro?", pita jedan od prisutnih dok Redenu konačno stavljaju lisice.

Alarm se oglasio u sudnici nakon nekoliko minuta upozoravajući druge na incident, navodi KLAS. Holtus je zadobila lakšu povredu glave, ali je dobro, rekli su izvori izdanju. U sukobu je povređen i maršal.

"Hvala Bogu da je sudija u redu. Hvala Bogu na herojskim naporima onih koji su joj pritekli u pomoć", rekao je okružni tužilac Klark Stiv Volfson u izjavi.

"Bez njih, situacija bi bila mnogo gora jer je ovaj optuženi pokazao izuzetno nasilničko ponašanje i uveren sam da će biti posledica", dodao je Volfson.

Prema sudskim dokumentima, Redlen je 23. aprila zapretio da će razbiti kolena drugom čoveku, što je rezultiralo značajnim telesnim povredama. Redlenu je u maju drugi sudija naložio da se podvrgne testu sposobnosti.

Bio je predan državnoj ustanovi za ponašanje pre nego što je u oktobru proglašen kompetentnim, pokazuju zapisi.

On je u novembru priznao krivicu po optužbama. Sudija Holtus izdala je nalog za njegovo hapšenje u decembru, nakon što se nije pojavio pred sudom, objavio je KLAS.

Nakon napada u sredu, on se suočava sa novim optužbama pri čemu poslednja optužba ukazuje da je žrtva "znatno povređena".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.