Mrtva trka između naših pevačica: Ne zna se kojoj bolje stoji bikini FOTO

Izvor: B92, 30.Jun.2022, 12:43

Mrtva trka između naših pevačica: Ne zna se kojoj bolje stoji bikini FOTO

Leto je odavno počelo, a različiti dezeni kupaćih kostima preplavili su plaže i letovališta. Koji trendovi bikinija vladaju našim prostorima otkriće nam naše muzičke zvezde.

Prugasti dezen

Ni Emina Jahović ne zaostaje kada su bikiniju i pitanju. Naime, slavna pevačica je za dan na plaži odabrala prugasti bikini koji je uvek u trendu. Međutim, pevačica je napravila tzv. obrnuti bikini, gde je gornji deo okrenula, a samim tim je istakla i grudi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Crni bikini ostao je neprevaziđen

Nataša Bekvalac nedavno je objavila fotografiju na Instagramu u crnom bikiniju. Kako se može primetiti, ona je na plaži u Hrvatskoj uživala u prvim zracima sunca, te je iskoristila priliku da taj momenat zabeleži. Možemo slobodno reći da joj ovaj model kupaćeg stoji kao saliven, jer Nataša po prirodi ima vitko telo.

Bikini sa trakama oko struka

Sitni pesak, palme, Florida i Senida u belom bikiniju. Opisali smo vam nedavno izdanje poznate pevačice. Naime, Senidah je na svom Instagramu objavila fotografiju u bekom bikiniju koji se vezuje oko struka, a ono što se može primetiti je da ova zvezda nikad ne zasotaje kada su modni trendovi u pitanju. Njen bikini je, upravo, modni trend koji je preplavio društvene mreže.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.