Mračne porodične tajne glumca kanibala: Otac imao seksualnu tamnicu, a deda zlostavljao ćerku

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 11:45

Mračne porodične tajne "glumca kanibala": Otac imao "seksualnu tamnicu", a deda zlostavljao ćerku

Glumac Armi Hamer 2017. godine optužen je za kanibalizam i silovanje, a sada su osvanuli novi stravični detalji koji se tiču njegove porodice.

Priča se da je njegov otac, iz sedišta svoje kompanije Hamer imao "seksualnu tamnicu", te da je svoje izopačene seksualne fantazije tamo sprovodio tajno.

Osim toga, njegov deda Džulijan Hamer je potomak čoveka koji je ubio drugog čoveka zbog kockarskog duga, a sam Džulijan je navodno seksualno zlostavljao svoju ćerku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kejsi, pišu strani mediji.

Ove "optužbe" nikada nisu zvanično potvrđene, a nijedan član prodice Hamer nikada nije odgovarao za svoje "dela", prenosi magazin Cultured.

Podsećanja radi, "glumcu kanibalu" posle skandala u Holivudu su zatvorena sva vrata, a okružno tužilaštvo u Los Anđelesu donelo je odluku da neće podići optužnicu protiv njega, nakon što se godinama istraživalo da li je izvršio silovanje 2017. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.