Možda je izgubila sve obline, ali harizma je i dalje tu – a tek da vidite kako đuska VIDEO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 17:29

Možda je izgubila sve obline, ali harizma je i dalje tu – a tek da vidite kako "đuska" VIDEO

Mađarskaa manekenka Zita Vas nedavno je proslavila svoj 34. rođendan, a na Instagramu je objavila samo delić te atmosfere.

Kako se vidi iz priloženog video-materijala, Zita je rođendansko slavlje započela u avionu sa svim propratnim elementima - tortom, balonima i dekorativnim materijalima.

Kakve modele bikinija nose žene sa raskošnim oblinama? FOTO

Ipak, najveću pažnju mnogobrojnih pratilaca privuklo je raspoloženje Mađarice, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i atraktivni bikini koji je istakao manekensku figuru.

Podsetimo, mađarsku manekenku Zitu Vas krasile su prirodne obline i bujne grude koje su je, takođe, izdvajale od manekenkskog standarda ženskog tela.

Zanosna Mađarica više nije zanosna – gde nestadoše sve obline? FOTO

Međutim, sudeći prema poslednjim fotografijama sa svetskih događaja, i Zita Vas je podlegla pritisku modne industrije, a od njenih oblina nema "ni traga, ni glasa".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.