Morisi: Nisam homoseksualac!

Izvor: B92, 21.Okt.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morisi: Nisam homoseksualac!

Morisi je dao izjavu povodom skorašnjih diskusija u vezi sa njegovom autobiografijom i insinuacijama da je bio u vezi sa muškarcem.

Morisi je potvrdio svoju sekskualnost, nakon različitih tumačenja njegovih memoara.

Nekadašnji vođa sastava The Smiths, koji je početkom godine rekao da je više homoseksualaca ne bi bilo ratova, poslao je svoju izjavu posredstvom sajta u kojoj kaže da nije homoseksualac.

U subotu na svom blogu, Morisi je rekao: "Nažalost, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisam homoseksualac. U tehničkom smislu ja sam `humasexual`, privlače me ljudi. Naravno, ne svi".

Morisi u knjizi otvoreno govori da je prvu, pravu vezu imao kao 35-godišnjak sa Džejkom Ovenom Voltersom, pored koga se osećao ispunjeno.

On nikada nije objasnio da li su on i Volters bili ljubavnici. Takođe piše o devojci koja ga je privlačila tokom tinejdžerskih dana.

Stiven Patrik Morisi je bio u celibatu tokom 1980-tih kada je priznao da mu je ideja da se zamonaši bila bliska.

Morisijeva životna ispovest sadrži i nekoliko zanimljivih anegdota, poput one u kojoj saznajemo da je Mik Džeger jednom prilikom došao na koncert Smitsa, ali je "pobegao" nakon što je odslušao samo četiri pesme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Morisi: Nisam homoseksualac!

Izvor: B92, 21.Okt.2013

Morisi je dao izjavu povodom skorašnjih diskusija u vezi sa njegovom autobiografijom i insinuacijama da je bio u vezi sa muškarcem...Morisi je potvrdio svoju sekskualnost, nakon različitih tumačenja njegovih memoara...Nekadašnji vođa sastava The Smiths, koji je početkom godine rekao da je više...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.