Morgan Friman kritično: Raspada se. Pati u tišini, agonija...

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 08:39

Morgan Friman kritično: "Raspada se. Pati u tišini, agonija..."

Morgan Friman je proživeo mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. godine

Prijatelji Morgana Frimana upozorili su da je glumčevo zdravlje na "kritično" usred brojnih medijskih natpisa, prenosi Daily Star.

Prema izveštajima, glumac je nedavno izgubio 11 kilograma, a izgledao je "mršavo" tokom nedavnog pojavljivanja na SeaChange događaju krajem jula. Tada je 86-godišnjak viđen u sivom odelu i plavoj košulji, sa kapom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preko glave i parom velikih tamnih sunčanih naočara dok je pozirao sa rukama na leđima. Doduše, prema Radar Onlineu, njegovi prijatelji su sve zabrinutiji za njega. Jedan prijatelj je za spomenutu publikaciju rekao da je Morgan još uvek jedan od "najvednijih ljudi u Holivudu".

"Doduše, trpi neverovatne bolove. Boli ga kada hoda, kada ustaje sa stolice, čak i kada samo pomera ruke. Uglavnom pati u tišini, ali većinu vremena je u agoniji", objasnio je izvor. Drugi izvor je tvrdio da je izgubio 11 kilograma u poslednje dve godine, rekavši za Radar Online da apetit ima "tendenciju da nestaje" usred bolova.

Usprkos svemu, njegov predstavnik je insistirao na tome da su tvrdnje tzv. "prijatelja" - "lažne".

Morgan je proživeo mnogo toga u svom životu, uključujući gotovo smrtonosnu saobraćajnu nesreću 2008. u kojoj mu je paralizovana leva ruka, a od tada nosi kompresijsku rukavicu na levoj ruci kako bi osigurao da krv i dalje teče u ud.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.