Moram biti privlačna muškarcima, ali ne mogu bilo s kim u krevet

Izvor: B92, 16.Jun.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moram biti privlačna muškarcima, ali ne mogu bilo s kim u krevet

Glumica Kortni Koks ušla u šestu deceniju života, a sve što želi je da svom vereniku Džoniju MekDaidu rodi dete, i veoma je ozbiljna u toj svojoj nameri, ali je trenutno preokupirana pripremama za venčanje, koje će biti održano u Kaliforniji.

"Moram biti fizički privlačna suprotnom spolu, ali ne mogu da budem s nekim samo zbog dobrog seksa. Budući da orgazmi ne traju dovoljno dugo", rekla je poznata glumica, koja se proslavila serijom "Prijatelji", koja je juče proslavila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 54. rođendan.

Američka glumica dosad je snimala više "škakljivih" scena za serijale, ali ne voli kada mora da vodi ljubav s nepoznatim muškarcima, prenosi 24sata.hr.

"To nije nimalo seksi ni uzbudljivo, ali ja verujem svojoj ekipi, te znam da će me snimati tako da mi bude ugodno. Glumci su takođe uvek pažljivi i puni poštovanja", rekla je je glumica, koja iako je ušla u šestu deceniju života želi opet da postane majka, ali sada da dobije dete sa svojim verenikom Džonijem kolji je 13 godina mlađi od nje.

Kortni već ima ćerku Koko, koju je rodila u 39. godini, s bivšim suprugom Dejvidom Arketom.

Inače, Kortni je pre otprilike pet godina otkrila da ima genetsku mutaciju zbog koje njeno telo ne apsorbuje hranjive materije kako bi trebalo, niti se čisti od toksina, što je izazvalo komplikaciju u trudnoći.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Moram biti privlačna muškarcima, ali ne mogu bilo s kim u krevet"

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2018

Glumica Kortni Koks ušla u šestu deceniju života, a sve što želi je da svom vereniku Džoniju MekDaidu rodi dete, i veoma je ozbiljna u toj svojoj nameri, ali je trenutno preokupirana pripremama za venčanje, koje će biti održano u Kaliforniji..."Moram biti fizički privlačna suprotnom spolu,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.