Monah Arsenije komentarisao izgled Aleksandre Prijović, ali i muziku: Seljački pravac VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2024, 13:12

Monah Arsenije komentarisao izgled Aleksandre Prijović, ali i muziku: "Seljački pravac" VIDEO

Pevačica Aleksandra Prijović je postala prava regionalna zvezda nakon serije koncerata koji su privukli veliku pažnju.

Iako uvek ima onih kojima se ne dopada i nisu oduševljeni tuđim uspehom, mora se priznati da je Aleksandra Prijović na vrhuncu svoje karijere, zasad. O tome je govorio i monah Arsenije u svojoj besedi.

Iguman manastira Ribnica kod Mionice je poznat po tome da uglavnom ima negativno mišljenje o popularnoj kulturi i to pre svega o muzici, koju rado >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komentariše u svojim besadama.

"Sada se napravila neka kombinacija gradskih narodnjaka. Tu je glavni predstavnik Ceca i njena učenica i njen klon Aleksandra Prijović. Potpuno izostaje bilo kakav bunt, bilo kakva socijalna kritika. Samo telo. Znači sada se turbofolk i zabavna muzika sublimiraju u jedan pravac i to je taj novi pravac. Taj pravac nije seoski, on je seljački. Znači kada je neko seljačina, to ne znači da je sa sela. Seljačina može da bude i profesor univerziteta. Ti na selu imaš takvu gospodu da se zaprepastiš. Ta seljačka novokomponovana muzika je nažalost prepravila čitavu Jugu i šire. Svi luduju za njom", započeo je on.

"Kažu Aleksandra napunila pet arena u Zagrebu. To Oliver Dragojević da ustane iz mrtvih ne bi uspeo. Meni su nju pohvalili kao ona je jako pristojna. Ja sam poželeo da vidim tu pristojnost. Pomislio sam da možda mi Srbi imamo neki pozitivan uticaj na braću Hrvate. Jaoj, kada sam ja to video. Pristojna, a u nekom tesnom, kožnom kostimu gde se svaki nabor njenog zgodnog, mladog ženskog tela vidi. Ona izgleda kao nešto iz naučno fantastičnih filmova. Kako to može da bude pristojno?", istakao je monah

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.