Momenat koji su svi čekali  Kejt Mos na suđenju decenije

Izvor: B92, 24.Maj.2022, 10:29

Momenat koji su svi čekali " Kejt Mos na suđenju decenije

Kejt Mos će svedočiti u sredu na završnici suđenja Džoniju Depu zbog tužbe za klevetu protiv Amber Herd, rekao je za "Vulture" izvor blizak glumcu.

O predstojećem svedočenju Kejt Mos pisao je već Njujork post. Izvor je rekao "Vulturu" da će britanski supermodel svedočiti putem video-poziva. Njeno svedočenje proizlazi iz izjava Amber Herd u kojima je aludirala na glasine o incidentu između Kejt Mos i Depa kada su se zabavljali devedesetih. Herdova je svedočila da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udarila Depa u lice tokom tuče u proleće 2015. godine, plašeći se da će on njenu sestru Vitni baciti niz stepenice.

Opisujući incident Amber Herd je 5. maja rekla: "Ne oklevam, ne čekam. Samo odmah pomislim na Kejt Mos i stepenice, i zamahnula sam ka njemu…"

Fanovi razočarani: Navijaju za vezu Džonija Depa i njegove prelepe advokatice – ali postoji problem

Amber Herd je takođe spomenula Kejt Mos tokom Depovog suđenja za klevetu u Velikoj Britaniji, na kojem je navodno opisala da je čula glasine da je gurnuo bivšu devojku – za koju je verovala da je Kejt Mos – niz stepenice. Tokom unakrsnog ispitivanja 17. maja, od Amber Herd je zatraženo da objasni kako se pominje Kejt Mos. "Mislili ste da će vašu sestru baciti niz stepenice kao što je bacio Kejt Mos niz stepenice, zar ne?", rekla je Kamil Vaskez, jedna od Depovih advokata, aludirajući na optužbe. Amber Herd je, međutim, odgovorila: "Čula sam glasine, mnogo se govorilo o tome."

Depov pravni tim pokušaće da iskoristi svedočenje Kejt Mos da potkopa kredibilitet Herdove i, potencijalno, pruži alternativni narativ o tome kako se njihov klijent ponašao prema romantičnim partnerima. U četvrtak, tim Herdove je pozvao glumicu Elen Barkin da svedoči o prijateljstvu i, kasnije, o kratkoj seksualnoj vezi sa Depom. Njen opis Depovog ponašanja nije bio baš laskav. Elen Barkin je rekla da je Dep bio "ljubomoran čovek" tokom njihove veze. Dep je, kako je tvrdila, optužio Elen Barkin za prevaru zbog ogrebotine na leđima. Govorila je o tome kako je Dep bio stalno pijan i drogiran i kako je jednom u Las Vegasu Dep izgubio kontrolu.

"Gospodin Dep je bacio bocu vina preko sobe, hotelske sobe u Las Vegasu kada smo snimali Paranoju u Las Vegasu", svedočila je Elen Barkin u prethodno snimljenom video-materijalu. Nesporazum koji je podstakao navodno bacanje flaše bio je između Depa, njegovog pomoćnika i njegovih prijatelja, a ne sa njom. Boca nikoga nije udarila.

"Ne znam zašto je bacio bocu“, svedoči ona. (Dep je negirao njen opis bacanja flaša.) Njihova veza se završila nedugo nakon toga.

Prva koleginica koja je javno stala uz Džonija Depa: "Izaći će iz ovoga čistog obraza"

Dep i Herdova su se međusobno optuživali za porodično zlostavljanje. On je tuži zbog teksta u Vašington postu u kom se ona identifikuje kao žrtva porodičnog nasilja, ali ne koristi njegovo ime, iako je jasno po redosledu događaja da je jedino Dep mogao da bude nasilnik koga opisuje. Herdova vodi protivtužbu protiv Depa, tvrdeći da je njegovo poricanje kleveta. Depov tim takođe planira da ga pozove na svedočenje kasnije ove nedelje kao svedoka za pobijanje tvrdnji pre završnih reči, koje se očekuju u petak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.