Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega...

Izvor: B92, 27.Nov.2018, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega..."

"Izboli su me gomilom injekcija jer mi je pozlilo, ali održaćemo koncert zbog vas", rekao je 56-godišnji pevač Aksl Rouz pre nastupa u Abu Dabiju.

Frontmen legendarnog benda Gans end rouzis pre nastupa je povraćao čak pet sati iz razloga koji nisu poznati. Uprkos dehidrataciji, izašao je na binu, pevao dva sata, ali je koncert morao da bude prekinut.

"Aksl je izveo je**no čudo, to još nisam video u 40 godina svoje karijere", izjavio je basista Daf Mekegan. Veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podršku davao mu je i njegov gitarista Sleš, na kojeg se oslanjao tokom celog koncerta, prenose mediji.

"Iako su obožavaoci bili zahvalni na tome što je pokušao da 'izgura' ceo koncert, doktori su s razlogom zabrinuti. Moglo se završiti tragično. Hitna je odmah došla po njega", pišu američki mediji.

Devedesetih je Aksl bio poznat po neobičnom scenskom ponašanju na bini. Pre 12 godina je razljutio obožavaoce u Njukastlu kad je rekao da je gladan, naručio sebi celo jagnje, a koncert je kasnio dok on nije jeo. Mnogi su komentarisali kako to nisu i nikada više neće biti pravi "Gansi", ali kad se pre dve godine u bend vratio Sleš, postali su profesionalniji i počeli ozbiljnije da shvataju svoje nastupe.

Zabrinuti fanovi sumnjali su kako se Aksl neće tako brzo oporaviti, ali bend je obećao još više koncerata. I ovom prilikom posetioci su komentarisali pevačev plastični izgled.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.