Izvor: Nezavisne Novine, 03.Okt.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Modeli cipela koji će nadograditi vaš poslovni stil (FOTO)

Obratite pažnju na izbor cipela, jer upravo one mogu u velikoj mjeri da vašem stilu daju dozu poslovnosti i elegancije.

Mnogi često kažu da prva stvar koju ljudi primjete kada vas sretnu, osim osmijeha i fizičkih karakteristika, su cipele.

Iako se uglavnom svi fokusiraju na izbor odjevnih komada za posao, cipele takođe imaju veliki uticaj na cjelokupnu sliku i utisak koji odajemo. O kvalitetu i održavanju je suvišno pričati, ali zato možemo da se bavimo onim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << modelima koji su savršeni za poslovne dame.

Naime, postoje dvije vrste cipela koje bi trebalo da birate kada imate poslovne sastanke, a to su salonke i sandale sa kaiščićima.

One predstavljaju bezvremene modele koje možete nositi u svim prilikama- u kežual dnevnim izdanjima, za sastanak ili intervju i baš zato su pogodne za zauzete dame, koje svakodnevno imaju veliki broj obaveza.

Salonke izrađene od kvalitetne glatke ili antilop kože mogu učiniti da vaša kombinacija koja se sastoji od famerica i basic majice, izgleda mnogo atraktivnije i elegantnije.

Što se tiče eksperimentisanja sa bojama i teksturama, možete birati atraktivne animal dezene, ali vodite računa o outfitu. Poenta cipela je da budu jednostavne i nosive.

(NN/elle.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.