Moćni rendžeri oplakuju svog Tomija: Nikad viđenim slikama se oprostili od kolege FOTO

Izvor: B92, 21.Nov.2022, 13:15

Moćni rendžeri oplakuju svog Tomija: Nikad viđenim slikama se oprostili od kolege FOTO

Svet je šokirala smrt Džejsona Dejvida Frenka, belog Moćnog rendžera, koji je oduzeo sebi život. Kolege iz serije obratile su se fanovima na društvenim mrežama.

Ejmi Džo Džonson, koja je u seriji tumačila roze rendžera Kimberli, obajvila je selfi sa pokojnim kolegom.

"Džejs, bio si prelep i jedinstven. Moj život neće više biti isti bez tvoje frenetične, brižne, duhovite i kreativne energije. Uvek ću te voleti, dragi prijatelju", poručila je ona. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Džej, konačno si me naterao da ućutim. Možeš li da zamisliš mene, od svih ljudi, da nemam šta da kažem. Sve što mogu da izustim je da te volim. A to nije dovoljno značajna fraza. Obećavam da ću spremiti srceparajuć govor o tebi kada se saberem. Svideće ti se! Do tada, volim te, tužna sam, i čekam dan kada ćemo se ponovo sresti", napisala je Karan Ešli, koja je tumačila žutog rendžera.

"Reči ne mogu da opišu šok i tugu koju osećam u ovom trenutku. Džejson će zauvek biti ikona. Posvetio je svoj život Moćnim rendžerima i svojim fanovima. Džejson je bio prvi da me dočeka na setu 1994. godine. Gde god da je otišao pružao je svojim obožavaocima isksutvo koje će zauvek pamtiti. On je taj koji je od Moćnih rendžera napravio pop-fenomen. On je bio dobra duša i moj brat i van ekrana. Izgubili smo pravog heroja", napisao je Stiv Kardena, koji je tumačio crvenog moćnog rendžera.

Plavi moćni rendžer, Dejvid Jost, otpočeo je svoju objavu citatom HG Velsa.

"Moj komplikovani prijatelju, imao si moje srce od prvog dana. Toliko energičan, duhovit, inteligentan. Svetlo toliko blještavo, sila kakva ne postoji. Oblikovao si me i transformisao kao niko drugi. Znam da sada možeš da vidiš istinu o tome koliko si velik. Hvala ti, hvala ti, hvala ti", napisao je on.

Podsetimo, glumac i majstor borilačkih veština, Džejson Dejvid Frenk, izvršio je samoubistvo, imao je 49 godina. Pronađen je u svom domu u Teksasu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.