Mnogi tvrde da je prirodna još lepša: Ovako pevačica izgleda bez grama šminke

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi tvrde da je prirodna još lepša: Ovako pevačica izgleda bez grama šminke

Američka pevačica Kristina Agilera objavila je fotografiju bez imalo šminke na licu, kojom je najavila dugo očekivanu muzičku turneju.

Nakon šest godina, poznata muzičarka i kantautorka Kristina Agilera objavila je novi album Liberation, koji je obradovao sve obožavatelje njenog glasa.

Pevačica je takođe zakazala turneju, prvu u poslednjih deset godina, a ovu vest objavila je na svom Instagram profilu.

Lepa plavuša je otkrila svima kako izgleda novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << promo poster sa njenim likom, a zanimljivo je da je pevačica pokazala lice. Umesto šminke, ona se odlučila za totalno prirodan izgled, te možemo videti njene prirodne pegice i nesređenu kosu (sa šiškama).

Ovaj izgled oduševio je njene pratioce na popularnoj društvenoj mreži, te se većina složila da je mnogo lepša bez profesionalne šminke i ulepšavanja.

Podsećamo, Kristina je u nedavnom intervju za magazin "Pejper" kazala da ceni prirodnost, ali i da vole eksperimente...

"Uvek sam bila neko ko očito voli da eksperimentiše, voli teatralnost, voli da stvori priču i igra ulogu u videu ili na pozornici. Ja sam izvođač po prirodi", kazala je tada.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Agilera bez šminke, mnogi tvrde da je još ljepša

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2018

Američka pjevačica Kristina Agilera objavila je fotografiju bez imalo šminke na licu, kojom je najavila dugo očekivanu muzičku turneju...Nakon šest godina, poznata muzičarka i kantautorka Kristina Agilera objavila je novi album Liberation, koji je obradovao sve obožavatelje njenog glasa...Pjevačica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.