Mnogi misle da je razvod, ali ovo je pravi razlog zašto princ Vilijam ne nosi burmu

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jan.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mnogi misle da je razvod, ali ovo je pravi razlog zašto princ Vilijam ne nosi burmu

Iako je običaj da ljudi koji su u braku nose burmu, princ Vilijam to ne radi, ali razlog za to nije mogući razvod.

Par se venčao 2012. godine, a princ Vilijam od tada nije viđen sa burmom, a razlog za to otkrio je jedan od radnika u Bakingemskoj palati.

Foto: AP/Tanjug

"Vilijam nikada nije voleo nakit. Zapravo, nikada ga u životu nije nosio. Zato je odlučio da ne nosi i burmu. Sve je to lični izbor", saopštio je.

Sa druge strane, Kejt Midlton >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nosi svoju burmu koja je napravljena od najfinijeg zlata, baš kao što dolikuje članu kraljevske porodice.

Nakit očigledno nije omiljen modni dodatak kraljevske porodice s obzirom na to da burmu ne nosi ni kraljičin muž princ Filip.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Evo zbog čega Princ William ne nosi burmu

Izvor: Tracara.com, 25.Jan.2017, 10:05

Princ William nikada nije nosio burmu (foto: Wenn) Kada je princ William zaprosio Kate Middleton 2010. godine, poklonio joj je prelep 12-karatni prsten sa plavim cejlonskim safirom, koji je dobio od majke, pokojne princeze Diane. Nakon raskošnog venčanja para u aprilu 2011. godine, Kate je pored vereničkog...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.