Mladoženja napravio pometnju na svadbi, mnogi se šokirali: Gosti uznemireni zbog mlade VIDEO

Izvor: B92, 21.Maj.2023, 16:48

Mladoženja napravio pometnju na svadbi, mnogi se šokirali: Gosti uznemireni zbog mlade VIDEO

Snimak sa jedne svadbe, koja bi trebalo da bude jedan od najsrećnijih dana u životu emotivnog para, iznenadilo je mnogo, dok je druge razbesneo.

Naime, dok se mladoženja nalazio pokraj svoje buduće supruge u crkvi, rešio je da uradi nešto neočekivano.

Dok je trebalo da izgovori "sudbonosno dan" svojoj budućoj ženi, izvadio je telefon iz svog džepa i svatovima pokazao ekran, na kom je pisalo:

"U pomoć", pisalo je na telefonu mladoženje na venčanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Dok su jedni ovaj gest mladoženje shvatili kao neslanu šalu, drugi su se sažalili na mladu, prema kojoj, kako smatraju, ponašanje njenog budućeg supruga na dan njihovog venčanja, nije bilo prikladno.

"Mogu razumeti da je želeo da se našali, ali ovo jednostavno nije bilo mesto ni vreme za to. Kao njegova partnerka, bila bih veoma razočarana", rekla je jedna osoba koja je videla snimak. "Da je meni uradio nešto slično, slomio bi mi srce."

Naravno, nije poznato kakva je bila reakcija mlade, kada je videla snimak sa TikToka. Bilo kako bilo, svadba će sigurno ostati upamćena po situaciji koja je pokrenula lavinu negativnih komentara naa društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.