Mladi muškarci sve dosadniji?

Izvor: Domino Magazin, 04.Sep.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi muškarci sve dosadniji?

Loše vesti dragi naši

Izgleda da primedbe devojaka o tome kako su se muškarci promenili nisu daleko od istine.

Novo istraživnje otkriva da su oni mnogo manji avanturisti u odnosu na svoje očeve. Uz to im nedostaje i motivacije za bilo šta.

Pre samo tridesetak godina muškarci su bili pravi pustolovi, pa su se rado bavili ekstremnim sportovima ali su i upadali u druge rizične situacije, vozili motor bez kacige, putovali  bez plana i baš onako bili opušteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << na razne načine.

"Očgledno je da su mladi muškarci izgubili onu varnicu koja je potrebna da bi se upustili u razne pustolovine. Vidljivo je poslednjih godina da se muškarci sve manje odlučuju i na bavljenje rizičnim aktivnostima, a žene sve više, pa je došlo do izjednačavanja između njih", kaže doktorka Kate Cross sa Sveučilišta St Andrews.

Kao rezultat toga je da su današnji muškarci pravi dosadnjakovići! photo

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.