Mlada uhapšena zbog piletine: Perje leti na sve strane, nesuđeni suprug uspeo da pobegne FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2024, 20:04

Mlada uhapšena zbog piletine: Perje leti na sve strane, nesuđeni suprug uspeo da pobegne FOTO

Mlada iz Meksiko Sitija uhapšena je na dan svog venčanja, dok se supeug uspeo da pobegne.

Žena, dentifikovana kao Nancy N., uhapšena je dok je izlazila iz vozila ispred crkve u mestu Vila Guerero. Nije ni stigla da se uda s obzirom da su je policajci okružili tokom ceremonije, a njen budući suprug po imenu Klemente N., poznatili kao "El Raton", što u prevodu znači "pacov" uspeo je da pobegne.

Par, sa još nekoliko osumnjičenih, optužen je za iznudu od trgovaca >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << piletinom i sumnjiče se za otmicu četiri radnika iz prodavnice perja, saopštile su vlasti.

Kancelarija tužioca je objavila fotografije uhapšenih tokom operacije u decembru na društvenim mrežama, uključujući i sliku mlade u venčanici sa lisicama na rukama, uz prisustvo policajaca, prenosi meksički medij elvalle.

Grupa navodno ima veze sa narko-kartelom "La Familia Mikoaćana", prema izjavama vlasti.

Istraga policije i dalje u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.