Miranda Kerr prodaje stan

Izvor: Domino Magazin, 19.Nov.2010, 06:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miranda Kerr prodaje stan

Ovo vam je verovatno jedina prilika da joj uđete u spavaću sobu

Mršavica Miranda Kerr prodaje svoj stan u New Yorku, kako bi mogla da više vremena provodi sa suprugom u Los Angelesu. Super pošto vam je to verovatno jedina prilika da joj posetite spavaću sobu, ali i ostatak gajbe. Pogledajte kako izgleda stančić koji je pre četiri godine platila 1,1 miliona dolara. Ako vam se baš dopadne možete da ga imate za 1,395 miliona.

“Moja karijera je bila predivna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << ali to nije moj život. Ne osećam pritisak da moram da se vratim na posao. Moj cilj uključuje mrežu za ljuljanje, baštu sa organski uzgajanim povrćem i kućicu sa solarnom energijom”, ocenila je Miranda svoje planove. I mi imamo iste takve ideje.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.