Minja Subota sahranjen uz crkveni hor VIDEO

Izvor: B92, 20.Sep.2021, 20:25

Minja Subota sahranjen uz crkveni hor VIDEO

Voditelj Minja Subota sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana, uz pratnju crkvenog hora.

Minjin sin Miloš nepomično je stajao pored očevog groba, nemo gledajući u jednu tačku, dok je pored njega stajala njegova supruga, koja je u ruci držala crvenu ružu.

Porodica, prijatelji, kolege došli su da se poslednji put oproste od legendarnog voditelja. Među prvima su došli: Ruška Jakić, Tanja Peternek, kao i čuveni košarkaš Zoran Moka Slavnić, Rada Đuričin, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Snežana Dakić, Svetislav Bule Goncić...

Minja Subota je bio srpski kompozitor, zabavljač, muzičar, fotograf i diplomirani inženjer elektrotehnike. Dugo je radio kao voditelj i autor dečje TV serije "Muzički tobogan".

Minja Subota preminuo je u petak nakon teške bolesti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.