Ministarstvo objavilo snimak: Ako ovo nije instant-karma...

Izvor: B92, 01.Mar.2018, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministarstvo objavilo snimak: "Ako ovo nije instant-karma..."

Kinesko Ministarstvo za javnu bezbednost objavilo je snimak dečaka koji mokri u liftu. Ipak, čini se da je mališan brzo naučio svoju lekciju.

Na snimku, nastalom u Čungkingu, može se videti kako dečak pokri po dugmićima lifta.

Ipak, kratak spoj prouzrokovao je zatvaranje vrata, a nedugo nakon toga i nestanak struje, prenosi BBC.

Dečak je ostao zarobljen, a lokalni mediji navode da je kasnije spasen.

"Možda ne bi trebalo da se trudite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da sabotirate one stvari koje vas čine bezbednim", prokomentarisao je Mešebl.

"Ako ovo nije istant-karma, onda ne znam šta je", istakao je jedan od korisnika društvenih mreža.

Ministarstvo je objavilo snimak sa ciljem da upozori roditelje na opasnosti u kojima deca mogu da se nađu kada nisu pod nadzorom roditelja.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Dečak mokrio na dugmiće lifta, pa ostao zarobljen

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2018

Kinesko Ministarstvo za javnu bezbednost objavilo je snimak dečaka koji mokri u liftu...Na snimku, nastalom u Čungkingu, može se videti kako dečak mokri po dugmićima lifta. Ipak, kratak spoj prouzrokovao je zatvaranje vrata, a nedugo nakon toga i nestanak struje, prenosi BBC...Dečak je ostao zarobljen,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.