Minijaturni bikini na njenom savršenom telu – prizor od kojeg je teško odvojiti pogled FOTO

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 12:28

Minijaturni bikini na njenom savršenom telu – prizor od kojeg je teško odvojiti pogled FOTO

Brazilska lepotica s najdužim nogama podiga je temperaturu vrelim fotografijama.

Viktorijin anđeo i manekenka Izabel Gular (39), koja se može pohvaliti titulom vlasnice najdužih nogu na svetu, uspela je uz nekoliko provokativnih fotografija mnogima da ulepša dan.

Slavna lepotica pozirala je u pletenom crvenom bikiniju i u opisu napomenula da je konačno na odmoru i da ponovo uživa na suncu.

Besprekornu figuru je ponosno istakla u nekoliko zavodljivih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poza, te pobrala niz komplimenata u kojima su je pratioci upitali kako je moguće da je toliko savršena.

"Gde na zemlji je moguće pronaći ovakvu lepotu?", "Pravo si sunce", "Božanstvena", "Perfektna", "Fotografije su neverovatne"... samo su neki od komentara oduševljenih obožavalaca zgodne Brazilke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.