Miloš Timotijević o najtežim momentima sa snimanja serije Besa: Odmah sam od produkcije tražio...

Izvor: B92, 14.Dec.2021, 16:22

Miloš Timotijević o najtežim momentima sa snimanja serije "Besa": Odmah sam od produkcije tražio...

Druga sezona serije "Besa" na TV Prva ugledala je svetlost dana. Sudeći po kritikama i dosadašnjim nagradama, serija je proglašena za jednu od najkvalitetnijih i najuspešnijih televizijskih projekata. Ne samo zahvaljujući kastingu i radnji, već i produkcijiski.

Jedan od glavnih uloga u seriji koji tumači lik inspektora Petrita Kocija, Miloš Timotijević, gostujući u emsiji "Šok Tok" nije mogao da otkrije razvoj događaja između Dardana, Dritona, Petrita i Uroša Perića, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali je ipak otkrio momente snimanja koji su njemu teško pali.

S obzirom na to da je druga sezona snimala početkom pandemije korona virusa, snimanje je završeno za nepunih godinu dana. Ipak, Timotijeviću nije bio problem u tempu, ali je od produkcije odmah tražio pomoć u usavršavanju, a o čemu je reč, poslušajte u prilogu koji sledi...

Opširnije pogledajte u video prilogu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Treća sezona serije Besa? Raša Bukvić: "Ne mogu da kažem, ali biće uzbudljivo i napeto"

Izvor: B92, 15.Dec.2021, 15:43

Sudeći po kritikama i dosadašnjim nagradama, serija Besa proglašena je za jedan od najkvalitetnijih i najuspešnijih televizijskih projekata...O novim zapletima u drugoj sezoni serije govorili su u Jutru na TV Prva glumci Raša Bukvić i Arben Barjaktaraj...Četiri epizode su već prikazane, a do...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.