Miloš Biković se u tajnosti venčao s lepom Ivanom: Oženjen je, hvala Bogu FOTO

Izvor: B92, 12.Jan.2024, 20:46

Miloš Biković se u tajnosti venčao s lepom Ivanom: "Oženjen je, hvala Bogu" FOTO

Nakon vesti da je pre nekoliko dana postao tata dečaka, stiže još jedna lepa vest.

Jedan od naših najpopularnijih glumaca, Miloš Biković, koji se pre nekoliko dana prvi put ostvario u ulozi oca, navodno se venčao u tajnosti sa svojom izabranicom, lepom Ivanom Malić, a njihova ljubavna priča traje duže od dve godine.

Venčanje je pomenuo njegov kolega Ivan Oklobistin, dok je govorio o njihovom, te jednom rečenicom zaintrigirao domaću javnost.

"On >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu", rekao je za Aif.ru i time naveo na sumnju da je glumac u tajnosti stao na ludi kamen, a poznato je da svoj privatan život čuva daleko od očiju javnosti.

Miloš i Ivana su 9. januara 2024. dobili sina kojem su dali ime Vasilije. Ljubav su započeli leta 2021. godine u Rovinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.