Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2023, 08:35

Milić: Ne treba nam ordenje, spasavali smo živote, sistem vrednosti je izopačen

Direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš Dragan Milić izjavio je da lekari, koji su mesecima radili vikendom bez novčane nadoknade da bi elimisali liste čekanja za operacije, mole državu da im ne daje nikakvo ordenje, ali da im treba oprema.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Milić: Ne treba nam ordenje, spasavali smo živote, sistem vrednosti je izopačen

Izvor: Beta, 20.Apr.2023

Direktor Klinike za kardiohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Niš Dragan Milić izjavio je da lekari, koji su mesecima radili vikendom bez novčane nadoknade da bi eliminisali liste čekanja za operacije, mole državu da im ne daje nikakvo ordenje, ali da im treba oprema.Dodao je da je to nešto...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.