Mičel iz serije Moderna porodica ima rak

Izvor: B92, 10.Jun.2021, 15:30

Mičel iz serije "Moderna porodica" ima rak

Džesi Tajler Ferguson, koji se proslavio ulogom Mičela iz serije "Moderna porodica", nedavno je tokom redovnog lekarskog pregleda saznao da ima rak kože.

Kako se navodi, glumac je na vreme otkrio karcinom, a sada se on oglasio.

Posle njegove poruke, verni fanovi odmah su zakazali pregled i to javili Džesiju, zahvaljujući mu se na savetu i nadajući se najboljem.

Ferguson je zahvat imao u ponedeljak, nakon čega se javio pratiocima i saopštio u kakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je stanju.

"Samo da vas podsetim da redovno idete kod lekara. Kod dermatologa posebno, ukoliko ste blede puti kao ja. Kad god odem, ostanem bez nečega. Ovoga puta, to je bio rak kože… Ali ne brinite, otkriven je na vreme, biću u redu. I da, mažite se kremom za sunčanje", napisao je glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mičel iz serije "Moderna porodica" ima rak

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2021

Džesi Tajler Ferguson, koji se proslavio ulogom Mičela iz serije "Moderna porodica", nedavno je tokom redovnog ljekarskog pregleda saznao da ima rak kože.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.