Metro izdaje opravdanja putnicima

Izvor: B92, 01.Dec.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metro izdaje opravdanja putnicima

Putnici koji kasne u školu ili na posao zbog zastoja u njujorškoj podzemnoj železnici, mogu da od gradskog saobraćajnog prevoznika dobiju opravdanje za nastavnike i šefove.

Njujorško gradsko saobraćajno preduzeće saopštilo je da izdaje putnicima opravdanje kako bi mogli da dokažu da ne lažu kada se pred nastavnicima ili šefovima pravdaju kašnjenjem metroa.

Putnicima se opravdanje izdaje na lični zahtev putem telefonskog poziva. Nakon provere datuma i vremena zastoja, opravdanje se šalje poštom u roku od jedne do dve nedelje.

Njujorški metro izda oko 34.000 ovakvih opravdanja godišnje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Opravdanja za putnike zbog kašnjenja

Izvor: RTS, 30.Nov.2008, 17:37

Gradsko preduzeće za javni prevoz u Njujorku izdaje opravdanja putnicima ako zakasne zbog zastoja u metrou...Putnici koji kasne u školu ili na posao zbog zastoja u njujorškom metrou, mogu da od gradskog preduzeća za javni prevoz traže opravdanje koje će potom predati nastavnicima ili šefovima...Agencija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.