Metju Peri je napustio sobu da me ne bi poljubio

Izvor: B92, 25.Jun.2021, 16:50

"Metju Peri je napustio sobu da me ne bi poljubio"

Glumica Sara Polson ispričala je Džimiju Kimelu svoje neprijatno iskustvo sa Metjuom Perijem pre nekoliko godina na jednoj "žurki za muvanje".

Naime,pre nekoliko godina Polson je bila pozvana na "žurku za muvanje" koju je organizovala glumica Keri Fišer, a na događaju je prisustvovao niz poznatih ličnosti, poput Kvin latife ili Širli Meklejn.

Uspon Sare Polson

"Nisam videla nikoga da se ljubi, ali postojao je šešir sa imenima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i koga izvučeš, nejga moraš da poljubiš", rekla je Polson, pa dodala:

"Metju Peri je izvukao moje ime i izašao iz sobe."

Upitana da li je pogrešno protumačila njegov iznenadni izlazak iz prostorije, Polson je objasnila da je bilo nedvosmisleno jasno da je izašao samo da je ne bi poljubio.

Metju Peri bizarno flertuje sa 19-godišnjakinjom: "Jesam li star kao tvoj otac?" VIDEO

"Videla sam ga, rekao mi je da je izvukao moje ime. Ja sam mu na to rekla, 'pa hajde da se ljubimo', a on je rekao 'ne'", prisetila se glumica.

Metju Peri rekao kraj: "Neke stvari jednostavno ne idu"

Navela je da pretpostavlja da Peri nije hteo romantični kontakt sa njom jer su se poznavali preko zajedničnog prijatelja, "pa bi možda bilo malo neprijatno".

Međutim, rekla je da je kasnije "dobila svoj poljubac".

Glumica emotivnom porukom čestitala rođendan svojoj životnoj partnerki (78) FOTO

"Glumili smo u jednoj seriji romantične partnere i ljubili smo se tada. I tada mi je rekao da je zažalio što nije prihvatio ponudu na žurki za muvanje", nasmejala se Polson, koja je sada u dugoj vezi sa glumicom Holand Tejlor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.