Metju Peri izgleda gore nego ikada ranije FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2021, 15:46

Metju Peri izgleda "gore nego ikada ranije" FOTO

Metju Peri snimljen je ove nedelje u javnosti prvi put od specijalne epizode serije "Prijatelji" emitovane ranije ove godine, i fanovi su zabrinuti jer glumac ne izgleda zdravo.

Holivudska zvezda, koja je glumila Čendlera Binga u popularnom sitkomu, viđena je tokom vikenda na kako ide po kafu u Los Felizu u Kaliforniji.

Ležerno obučen u majici, šorcu i patikama, Metju je iskočio iz auta i pokupio veliki Frapućino. Glumcu se pridružio prijatelj koji je sedeo na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suvozačevom mestu.

Fanovi i strani mediji komentarišu da Peri izgleda "gore nego ikad" i izražaaju svoju zabrinutost za glumca koji je otvoreno pričao o svojoj borbi sa zavisnošću.

Ovo je prvi put da je 52-godišnjak primećen u javnosti otkako se u maju pridružio svojim bivšim kolegama iz serije "Prijatelji" u specijalnoj epizodi okupljanja glumačke ekipe.

Tokom specijalne emisije, Peri se prisetio da je sumnjao u svoje komičarske talente i osećao pritisak da neće dobro glumiti u svakoj epizodi.

"Meni se činilo da ću umreti ako se gledaoci ne nasmeju", objasnio je tada, pa dodao: "Nije zdravo, sigurno, ali ponekad bih rekao rečenicu iz scenarija a oni se ne bi nasmejali, tada bih se oznojio i jednostavno dobio grčeve ako nisam dobio smeh koji je trebalo da dobijem. Poludeo bih tada."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Metju Peri izgleda "gore nego ikada ranije"

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2021

Metju Peri snimljen je ove nedjelje u javnosti prvi put od specijalne epizode serije "Prijatelji" emitovane ranije ove godine, i fanovi su zabrinuti jer glumac ne izgleda zdravo.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.