Metju Mekonahi sumnja da mu je slavni glumac brat: Roditelji su nam se viđali VIDEO

Izvor: B92, 14.Apr.2023, 08:46

Metju Mekonahi sumnja da mu je slavni glumac brat: "Roditelji su nam se viđali" VIDEO

Američki glumac Metju Mekonahi tvrdi da bi glumac Vudi Harelson mogao da mu bude brat iz stvarnog života.

"Moja deca ga zovu 'Ujka Vudi', a njegova deca mene zovu 'Ujka Metju'. Njegova porodica misli da sam ja na slici, a ne on", našalio se Mekonahi, koji sumnja da je njegova majka Meri imala s*ks sa Harelsonovim ocem, Čarlsom, koji je preminuo u zatvoru 2007.

Počeo je da razmišlja o tome nakon što je Meri rekla da je upoznala Čarlsa kada su bili zajedno na odmoru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i zbog toga se bacio na istraživanje porodične istorije.

Momci su se okupili da promovišu komediju "Brat od druge majke", ali se šale da tek treba da urade DNK test.

"U Grčkoj smo pre nekoliko godina sedeli i razgovarali o tome koliko smo bliski i naša porodica. Moja mama je bila tamo i rekla: 'Vudi, poznavala sam tvog tatu.' Svi su bili svesni šta znači 'znao'. To je bila 'nabijena' familijarnost", rekao je Mekonahi u podcastu "Let's Talk Off Camera" sa Keli Ripom.

"Razračunali smo i otkrili da je Vudijev tata bio na odmoru u isto vreme kada su se moji mama i tata razvodili. Bilo je mesta u Teksasu gde su mogli da se okupljaju“, dodao je on.

U podkastu, Mekonahi je takođe rekao da je Harelsonu lakše da mu kaže da samo treba da uradi testiranje jer nema šta da izgubi.

"Malo mi je teže da to uradim jer mislim: "Čekaj malo, govoriš mi da postoji šansa da osoba koju zovem ocem 53 godine nije moj otac?“, rekao je Mekonahi .

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.