Met Dejmon ismejan zbog reklame o kriptovalutama: Budala i njegove pare se brzo rastaju

Izvor: B92, 11.Jan.2022, 14:12

Met Dejmon ismejan zbog reklame o kriptovalutama: "Budala i njegove pare se brzo rastaju"

Iako se reklama u kojoj glumac Met Dejmon veliča vrline kriptovalute prikazuje već oko dva meseca, reakcija na društvenim mrežama usledila je nedavno.

U video-snimku koji, pod nazivom "Fortune Favors The Brave", traje nešto manje od jednog minuta, Dejmon započinje dug monolog o ljudskoj istoriji i dostignućima.

"Istorija je puna gotovo svega", objašnjava Dejmon dok šeta dugim, digitalnim hodnikom. Dok on govori, pored njega se materijalizuje brod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Sa onima koji su zamalo krenuli u avanturu, koji su zamalo postigli, ali se onda pokazalo da je to previše. Onda postoje i drugi koji su prihvatili trenutke i posvetili se", izgovara Dejmon, prolazeći pored digitalnih projekcija planinara, prvog leta braće Rajt i astronauta koji se spremaju da odu u svemir.

O ovim istorijskim trenucima Dejmon kaže: "Ovi obični smrtnici, baš kao ti i ja, dok gledaju preko ivice, smiruju svoje umove i čeliče živce sa tri jednostavne reči koje su neustrašivi izgovarali još od vremena Rimljana: Sreća prati hrabre.

Tvorci video-spota su očigledno pokušavali da inspirišu potencijalne kupce da razmisle o ulaganju u kriptovalute aludirajući na sva velika dostignuća čovečanstva koja bi bila nemoguća da neko nije preuzeo veliki rizik.

Međutim, čini se da taj cilj nije ispunjen, pošto su mnogi na mrežama kritikovali reklamni spot sa elementima naučne fantastike. Iako pomalo zakasneo, odgovor na Tviteru bio je oštar.

Dok se mnogi na Tviteru pitaju da li je pomenuta reklama "najgora ikad", ni komentari ispod video-spota na Jutjubu nisu ništa manje neblagonakloni.

Kao odgovor na slogan video-spota "Fortune Favors The Brave", jedan korisnik je napisao: "Problem je u tome što nesreća takođe prati hrabre". Drugi je prokomentarisao: "Ovo podseća na druge reči koje su izgovarane još pre Rimljana: "Budala i njegove pare se brzo rastaju".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.