Melaniji se sve smučilo: Pitanje trenutka kada će se razvesti?

Izvor: B92, 13.Feb.2021, 14:21

Melaniji se sve smučilo: Pitanje trenutka kada će se razvesti?

Melanija Tamp je, prema pisanju stranih medija, posle izlaska iz Bele kuće hladna u odnosu prema suprugu i bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu i mnogima deluje da je na pomolu razvod.

Melaniju je razbesneo protest Donaldovih pristalica u Kapitolu koji je doveo do hoasa i smrti pet osoba i nije zadovoljna načinom na koju su napustii Vašington.

Godinama se piše o problemima u njihovom braku, a tome svedoče i video-snimci na kojima Melanija često odbija da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stoji ili se drži za ruku sa mužem, a poslednji izveštaji i priče o Trampovoj prevari su pogoršale već poljuljane odnose.

"Nije ništa uradila posle nasilnih protesta. Nije se oglasila. Znala je da neće da dobije ništa ako nešto kaže na tu temu", rekla je njena bivša saradnica koja želela da ostane anonimna.

"CNN" prenosi da je Melanija nakon odlaska iz Bele kuće provela dane u Floridi u spa centru daleko od Trampa. Vreme provodi sa roditeljima, a samo za večeru se viđa sa suprugom.

Kako prenose mediji Melanijina rutina trenutno se ne razlikuje od one kada je bila prva dama. Kažu i da je odbila nekoliko intervjua u kojima bi razgovarala o odlasku iz Bele kuće i novoj prvoj dami Džil Bajden.

Izvori tvrde da sat otkucava i da je pitanje trenutka kada će se razvesti. Sa druge strane pojedini prijatelji tvrde da su Trampovi srećni u braku i da je sve u redu nakon odlaska iz Bele kuće.

Pre dve nedelje zvezda filma u industriji za odrasle otvoreno je govorila odnosu sa Trampom dok je bio u braku sa Melanijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

MELANIJI SE SVE SMUČILO: Pitanje je trenutka kada će da se razvede?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021

Doskorašnja prva dama SAD vreme provodi sa roditeljima, a samo za večeru se viđa sa suprugom Donaldom Trampom..Melanija Tamp je, prema pisanju stranih medija, posle izlaska iz Bele kuće hladna u odnosu prema suprugu i bivšem američkom predsedniku Donaldu Trampu i mnogima deluje da je na pomolu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.