Mel Gibson snimljen kako hoda uz pomoć štapa i ortopedske čizme VIDEO

Izvor: B92, 10.Jan.2024, 14:59

Mel Gibson snimljen kako hoda uz pomoć štapa i ortopedske čizme VIDEO

Glumac Mel Gibson nedavno je snimljen u javnosti kako hoda uz pomoć štapa i ortopedske čizme.

Naime, glumac je išao na večeru sa ćerkom Lucijom u restoran "Taverna Tony" u Malibuu. Kako mediji navode, najverovatnije je da se povredio tokom snimanja i režiranja filma "Smrtonosno oružje 5".

Glumac, koji je nedavno proslavio 68. rođendan, za ovu ležernu priliku nosio je sive pantalone, kariranu košulju i plavi sako.

Ćerka Lucia, koju je Gibson dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa ruskom muzičarkom Oksanom Grigorievom, nije se previše isticala te je za večeru s ocem odlučila da obuče pantalone sa prazničnim motivima, popularne čizme i široki džemper.

Mediji su kontaktirali njegove predstavnike za komentar, ali još uvek nisu dobili odgovor.

Inače, Gibson je još 2021. godine potvrdio da će biti u glavnoj ulozi u filmu "Smrtonosno oružje 5", ali i da će biti zadužen za režiju. Tada je rekao da želi da oda počast izvornom reditelju, pokojnom Ričardu Doneru, koji je napisao scenario i koji je trebao da režira nastavak pre svoje smrti.

Napomenuo je da je Doner takođe rekao studiju da želi da Gibson režira nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.