Mekonahi za smrt Šeparda saznao tokom intervjua (VIDEO)

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mekonahi za smrt Šeparda saznao tokom intervjua (VIDEO)

Glumac Metju Mekonahi je za smrt svog kolege Sema Šeparda saznao tokom jednog intervjua na događaju koji je najavljivao film "Dark Tower“ u kome Mekonahi glumi.

Na pitanje novinarke da prokomentariše smrt Sema Šeparda, Mekonahi je ostao zatečen – "Sem je preminuo? Prokletstvo. Od čega?“

Šepard je preminuo u četvrtak u svojoj kući u Kentakiju usled komplikacija nastalih zbog amiotrofične lateralne skleroze, odnosno Lu Gerigove bolesti.

Mekonahi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i Šepard zajedno su glumili u filmu “Mud”.

“Izgubili smo jednog velikog čoveka... Odličan pisac, sjajan um... U redu, vidimo se u sledećem (filmu), Sem”, rekao je.

Kako je reagovao i šta je još rekao o svom kolegi, pogledajte u video-snimku.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Metju Mekonahi šokiran: Sem je mrtav?! (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Avg.2017, 00:17

Metju Mekonahi i Sem Šepard glumili su zajedno u filmu "Mud". Samim tim i ne čudi što je Mekonahi bio šokiran kada je tokom jednog intervjua saznao za smrt dragog kolege...Naime, novinarka je intervjuiasala Metjua Mekonahia na događaju koji je najavljivao film "Dark Tower" u kome glumi. Kada ga...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.