Megan i Hari na ratnoj nozi sa Bekamovima, ali se zbog ovoga prešlo preko svega? FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Sep.2023, 14:25

Megan i Hari na ratnoj nozi sa Bekamovima, ali se zbog ovoga prešlo preko svega? FOTO/VIDEO

Uprkos pričama da su Megan Markl i Hari prekinuli prijateljstvo sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom, princ se pojavio na utakmici između Los Anđelesa i Intera iz Majamija – fudbalskog kluba čiji je suvlasnik Bekam.

Meč je održan na stadionu BMO u Los Anđelesu i Harijev dolazak iznenadio je sve.

Megan Markl i Hari nisu bili na listi zvanica kada je pre nekoliko meseci Lionel Mesi predstavljen kao novi igrač Intera iz Majamija, za razliku od brojnih poznatih prijatelja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bekamovih. Viktorija i Dejvid zbog Intera iz Majamija više borave u SAD nego u Britaniji pa se čak može reći da žive novi život i da su preselili svoju sferu uticaja.

Princ Hari posmatrao je meč iz VIP lože za koju karte koštaju 9.000 dolara. Prolaznici su ga srdačno pozdravili dok je ulazio na stadion kada se desio i neprijatan susret između njega i Bruklina Bekama Pelca i Nikole Pelc Bekam, sina i snahe Bekamovih.

Da li se nisu primetili ili je razlog nešto drugo, ali nije došlo do pozdrava. Na stadionu je bio i Dejvid Bekam, ali se ne zna da li se on sreo sa Harijem, koji je bio veoma raspoložen na utakmici, piše Dejli mejl.

Hari se nakon utakmice upoznao sa Lionelom Mesijem, a na stadionu je bio veliki broj poznatih ličnosti, Vil Ferel, koji se pozdravio sa princem, Leonardo Dikaprio, Serena Gomez, Mario Lopez, Oven Vilson i Džejson Sudejkis.

Utakmice Intera iz Majamija postale su omiljeno mesto za izlazak među poznatim ličnostima, zahvaljujući naravno Mesiju, ali i Bekamovima.

Viktorija i Dejvid Bekam bili su u sjajnim odnosima sa Harijem i Megan, prisustvovali su njihovom venčanju 2018. u Vindzoru, princ je podražavao sportske planove uticajnog Britanca, kreatorka je bila velika podrška vojvotkinji nakon udaje, a onda se sve promenilo jer se saznalo da Megan smatra da je Viktorija davala medijima informacije o njoj – takva tvrdnja je inicirala sukob i kraj prijateljstva. Da li se sada i to promenilo?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.