Megan Markl zabrinuta što nije popularna u Britaniji: Traži pomoć stručnjaka

Izvor: B92, 08.Mar.2024, 09:02

Megan Markl zabrinuta što nije popularna u Britaniji: Traži pomoć stručnjaka

Megan Markl je u potrazi za britanskim stručnjakom za odnose s javnošću kako bi se "pripremila za novi početak u Velikoj Britaniji".

Vojvotkinja "je stupila u kontakt s britanskim stručnjacima za odnose s javnošću" kako bi dobila pomoć u suočavanju s "problemom popularnosti" u Britaniji, ali mnogi će to odbiti jer ona i Hari imaju reputaciju "da ne slušaju savete", piše Daily Mail.

Vojvotkinja od Saseksa traži stručnu pomoć kako bi stekla pozitivniji publicitet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Britaniji, kako za sebe, tako i za Archewell, fondaciju koju vodi sa princem Harijem u Kaliforniji.

Angažovanje stručnjaka takođe će joj pomoći usred glasina da bi njen lifestyle blog "The Tig" mogao ponovo da zaživi.

Potraga za britanskim izvršnim direktorom za odnose s javnošću još je jedan znak da je 2024. godina u kojoj će se par ponovno predstaviti, i izgleda da, uprkos sreći u Kaliforniji, žele više da doprinesu Harijevoj rodnoj zemlji.

"Ovo je situacija koju mnogi visoki stručnjaci za odnose s javnošću neće želeti da preuzmu. Mnogi će je odbiti. Predstavljati par u Velikoj Britaniji zvuči primamljivo, ali nemaju reputaciju da slušaju savete. Kakav bi bio smisao?", rekao je jedan stariji izvršni direktor za odnose s javnošću za MailOnline.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Megan Markl zabrinuta, traži pomoć stručnjaka

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Mar.2024

Megan Markl je u potrazi za britanskim stručnjakom za odnose s javnošću kako bi se "pripremila za novi početak u Velikoj Britaniji".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.