Megan Markl bila na plastičnoj operaciji? Neodoljivo podseća na Kejt FOTO

Izvor: B92, 25.Apr.2023, 10:31

Megan Markl bila na plastičnoj operaciji? Neodoljivo podseća na Kejt FOTO

Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl, prvi put se pojavila u javnosti otkako je objavila da neće prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa. Samim pojavljivanjem izazvala je lavinu komentara jer su gotovo svi komentarisali da je njen prelep novi izgled i previše sličan princezi Kejt Midlton.

Markl se pojavila sa elegantnom ispravljenom kosom, dok je učestvovala putem video-linka na TED razgovoru svog prijatelja fotografa Misana Harimana tokom vikenda. Samo njeno javljanje izazvalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pregršt komentara.

"Upozorenje za plastičnu hirurgiju.Tužna Meghan Markle toliko želi da bude Kejt Midlton“, rekao je jedan korisnik Tvitera.

Druga je tvrdila da je Markl promenila boju očiju kako bi izgledala kao Kejt, rekavši:

"Omg. Megan Markl, koja je ljubomorna i opsednuta princezom od Velsa, nosi kontaktna sočiva boje lešnika da bi izgledala kao Kejt."

"Izgleda kao da pokušava da izgleda kao Kejt... to se neće desiti," drugi je oštro tvitovao.

U međuvremenu, mnoge njene pristalice su masovno branile svoju miljenicu.

"Megan nije imala plastičnu operaciju“, izjavio je jedan.

"Sve je do osvetljenja, uglova i konturisanja. A ispravljanje kose je nešto što rade mnoge crne žene. To nema nikakve veze sa 'brisanjem svih tragova porekla".

Predstavnici Megan Markl odbili su da komentarišu nove optužbe, ali insajderi bliski njoj i Hariju rekli su za Post da je negirala tvrdnje o operaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Princ Hari i Megan Markl na plej-of utakmici Lejkersa, u publici i Kim Kardašijan i Adam Sendler (FOTO)

Izvor: Blic, 25.Apr.2023

Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl viđeni su u ponedeljak uveče na četvrtoj utakmici serije plej-ofa prvog kola između LA Lejkersa i Memfis Grizlisa, što je prvi put da se pojavljuju u javnosti nakon saznanja da će samo Hari prisustvovati krunisanju Čarlsa III.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.