Megan Markl bi mogla da postane najplaćeniji influenser sveta: Cifra koju bi dobijala je neverovatna

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 08:05

Megan Markl bi mogla da postane najplaćeniji influenser sveta: Cifra koju bi dobijala je neverovatna

Supruga princa Harija, Megan Markl, mogla bi da postane jedan od najplaćenijih influensera na svetu, jer bi dobijala 200.000 funti (233.000 evra) po objavi u kojoj bi reklamirala određene brendove, smatraju eksperti, nakon što se pročulo da bi mogla da postane novo lice francuske modne kuće Dior.

Ranije je saopšteno da vojvotkinja od Saseksa neće obnoviti ugovor sa Spotifajem, što znači da ona i Hari izgubiti oko 10 miliona dolara, preneo je Dejli mejl.

Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Megan bi brzo mogla da ponovo iskoristi popularnost, nakon što je insajder blizak ovom paru rekao da bi mogla da vredi "stotine miliona dolara" ukoliko prihvati dogovore sa brendovima koji joj se otvaraju.

Ekspert za brendove i kulturu Nik Ed rekao je za Mejl Onlajn da bi Megan mogla da postane jedna od najvećih influensera u svetu i da bi mogla da poseduje milione ukoliko postane zaštitno lice Diora.

On je dodao da ukoliko dođe do dogovora, mogla bi da se izjednači sa prihodima Kim Kardašijan, koja je zaradila veliku sumu novca tokom godina od njenog partnerstva sa Dolče & Gabana - koji joj je platio 47 miliona dolara samo da nosi njihovu venčanicu na svadbi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.