Megan Fox voli životinje

Izvor: Domino Magazin, 13.Apr.2010, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Megan Fox voli životinje

Takođe voli i seksi-čizme

Naša omiljena lepotica Megan Fox nedavno je u razgovoru sa magazinom "Paw Print" pokazala da je ljubitelj životinja i ponosno predstavila čitavu menažeriju svojih kućnih ljubimaca. Verovali ili ne, Megan ima papagaja, mačku, minijaturno prase i - lisicu.

Papagaj, ajde u redu, mnogi ljudi imaju papagaja, kao i mačku, mada ne u isto vreme. Prase, hm, to je trend u svetu poznatih, ali lisica? Jedino zbog prezimena, da bi moglo da se kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << da "Foxy Megan Fox has a fox" (Privlačna Megan Foks ima lisicu). Dabome, prelepa Megan je iskoristila fotografisanje i da se slika u super-seksi čizmama koje idu iznad kolena, i te su nam fotke najdraže iz ovog serijala.

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.