Medvedica obila pet automobila, a u jednom se i odmorila

Izvor: B92, 28.Nov.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medvedica "obila" pet automobila, a u jednom se i odmorila

U potrazi za hranom medvedi u američkim nacionalnim parkovima odavno računaju na turiste. Iako cele godine službe vode računa da medvedi i druge divlje životinje ne budu gladne, neke od njih baš vole avanturu.

Jedna ženka mrkog medveda provalila je za jednu noć u čak petoro kola. U jednima je čak i odspavala.

Vlasnike je čekalo neprijatno iznenađenje kada su videli brlog koji je iza sebe ostavila.

Privukla ju je hrana, ali je neverovatna spretnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojom je našla način da otvori, istina, nezaključana vrata.

Medvedi bi inače trebalo da se polako spremaju za povlačenje u zimske jazbine, ali ova dvogodišnja ženka nije još spremna na povlačenje.

Rendžerima ostaje samo da apeluju: zaključavajte kola i ne ostavljajte hranu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedica "obila" pet automobila, u jednom i odspavala

Izvor: Radio 021, 28.Nov.2018

U potrazi za hranom medvedi u američkim nacionalnim parkovima odavno računaju na turiste...Iako cele godine službe vode računa da medvedi i druge divlje životinje ne budu gladne, neke od njih baš vole avanturu. Tako je jedna ženka mrkog medveda provalila za jednu noć u čak petoro kola. U jednima...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.