Medved napao čoveka, pa mu ovaj odgrizao jezik

Izvor: B92, 11.Jun.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medved napao čoveka, pa mu ovaj odgrizao jezik

Zvuči neverovatno, ali je istinito. Uobičajeno je da životinje ujedaju ljude, ali ne da i ljudi ujedaju životinje. Međutim, i to se dešava...

U ovom slučaju čovek je odgrizao medvedu jezik, dok se borio za život.

Tri prijatelja su spremala ručak uz logorsku vatru i sakupljala rogove jelena u šumi na području prirodnog rezervata Kutinski, kada je jedan od njih je naleteo na medveda.

Počeo je glasno da viče da bi ga odvratio od napada, ali ga je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << životinja ipak napala.

Uplašeni čovek, rvući se sa medvedom u borbi za život, odlučio se za zaista nesvakidašnju samoodbranu. Ugrizao je medveda za jezik i otkinuo jedan deo

Veliki medved ga je, nakon toga, u trenutku pustio i pobegao u šumu. Povređeni Rus je potom uspeo nekako da dozove svoje prijatelje, koji su potom pozvali hitnu pomoć.

Junak ove neobične priče smešten je u bolnicu sa povredama na licu, glavi, rukama i stomaku.

Autentičnost ove vesti potvrdio je portparol Ministarstva unutrašnjih poslova ruske Republike Tuve u južnom Sibiru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.